Vélemények

"A török kultúra mindig érdekelt, amióta az eszemet csak tudom. Régóta élt bennem a vágy, hogy közelebbről is megismerjem, tanulmányozzam, és elsajátítsam ezt a csodálatos, számomra oly vonzó idegen nyelvet - ami nem is annyira idegen, nyelvszerkezete sok hasonlóságot mutat a magyarral, és számos olyan szavunk van, melynek közös az eredete. Néhány éve kezdtem el törökül tanulni. Nagy lelkesedéssel, kitartóan kerestem a lehetőségeket (és aki keres, az talál! :), így bukkantam a Dialógus Nyelvstúdióra. Az órák elevenek, beszédcentrikusak, és - hála a közvetlen, kedves, segítőkész tanároknak - barátságos légkörben, vidáman telnek. Az izgalmas, jó hangulatú beszélgetések (finom török tea kortyolgatása közben), és a különféle színes programok mind nagyszerű lehetőséget biztosítanak a nyelv hatékony elsajátítására, gyakorlására, egyúttal a török kultúra behatóbb tanulmányozására és megismerésére."

Küzmös Enikő, festőművész

 

"A török nyelv tanulását évekkel ezelőtt, még egyetemi éveim alatt kezdtem. Azóta - megszakításokkal ugyan, de - folyamatosan igyekszem tökéletesíteni a nyelvtudásomat. A nyelvórákon kívül a török kultúrába is bepillantást nyerhettem. Az órák közvetlen, barátságos hangulatban telnek. A Dialógus Nyelvstúdió vezetőiben és tagjaiban - túl a nyelvórákon - igazi barátokra leltem. Mindenkinek szívből ajánlom a török nyelv elsajátítását, hiszen Törökország egy olyan feltörekvő, kulturálisan pezsgő és sokszínű ország, amely egyre nagyobb súlyt képvisel mind a világgazdaság, mind pedig a regionális és világpolitika területén."

Dr. Györkös Roland István, jogász

 

"Két hónapja járok a Dialógus Nyelviskolába és eddig nagyon meg vagyok elégedve az ott tapasztaltakkal. Az oktatás színvonala kiemelkedően jó, a tankönyvek szemléletesek és könnyen használhatóak. De a tanfolyamban a legjobb mégsem ez, hanem a török anyanyelvű tanárom, aki jó humorral, ötletesen érteti meg velünk a török nyelv rejtelmeit. Csak ajánlani tudom mindenkinek, én biztosan a következő kurzusnál is őket választom."

Varga János, hivatásos katona

 

"A Dialógusnál jelenleg a 8. kurzust végzem (kihagyásokkal). Négy tanárhoz volt szerencsém, egyedi stílusával mindegyikük más-más pluszt adott a tananyaghoz. A tanfolyam varázsa számomra, hogy a száraz információ átadás helyett közvetlen, jó hangulatú óráink vannak, inkább hasonlítanak egy baráti összejövetelhez, mint a hagyományos értelemben vett oktatáshoz. A tankönyvtől való elszakadás, énekek tanulása, játékok, választott témák önálló kidolgozása - mind hozzásegítenek ahhoz, hogy a nyelvet nagyobb motivációval, örömmel, ezáltal sokkal hatékonyabban sajátíthassuk el. Az órákon kívül szervezett közös kulturális és gasztronómiai programok, kirándulások közelebb hoznak minket egymáshoz, lehetőséget teremtve egymás megismerésére, szoros barátságok kötődésére is."

Szegedi Ágnes, foglalkoztatás szervező

 

Minden kedves törökül tanulni vágyót sok-sok

szeretettel, anyanyelvű tanárokkal, jó hangulatú

órákkal és igazi gőzölgő török teával várunk.

Térkép

Kapcsolat

 
1075 Budapest, Károly krt. 3/a (félemelet)

telefon: +36 70/549-0736

e-mail: dialogusnyelvstudio@gmail.com

facebook: facebook.com/toroknyelv

 

A felhasználói élmény fokozásának érdekében honlapunkon sütiket alkalmazhatunk. Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához.