Tevékenységek

Tanfolyamaink során szervezett programok

Törökül tanuló diákjaink számára a török kultúrát közelebbi megismerése céljából különféle programokat szervezünk. Célunk ezáltal, hogy diákjaink a nyelv mellett személyes tapasztalatok révén részesülhessenek a gazdag kultúrából is.

A Dialógus Nyelvtanfolyam résztvevői számára lehetőséget biztosítunk, hogy a megtanult ismereteket már a tanfolyam ideje alatt a gyakorlatban is használhassák. Ennek során tanulóink életszerű szituációkban alkalmazzák a mindennapok legfontosabb kifejezéseit.

Látogatás török családoknál

A tanulók nyelvtudásának fejlesztése céljából családlátogatások alkalmával gyakorolhatják a török nyelvet. A beszélgetések segítségével mindenki megtapasztalhatja, mennyit fejlődött a tanfolyam során. A közös reggeli és ebéd során pedig megismerkedhetnek a török családokkal és otthoni szokásokkal.

Közös reggelik

Az általunk szervezett reggelik alkalmával lehetőség nyílik diákjainkkal a kötetlen beszélgetésre valamint a török nyelvvel, kultúrával és szokásokkal való még mélyebb megismerkedésre.

Utazások

Tanulóink az általunk gyakori alkalmakkal szervezett kirándulások keretében eljuthatnak a legfontosabb magyarországi török emlékhelyekre, ahol piknik és kellemes időtöltés várja őket.

Bevezetés a török konyhaművészetbe

A nyelvtanfolyamon résztvevők a kurzus során megismerhetik a török konyhaművészet jellegzetes ételeit és italait. A meleg hangulatú közös vacsorák kiváló alkalmat teremtenek a baráti beszélgetésekre, egyúttal lehetőség nyílik az addig megtanult kifejezések gyakorlására is.

Filmnapok

Tanulóink a nyelviskola által szervezett filmvetítések alkalmával egyszerre tesztelhetik megszerzett nyelvismeretüket és sajátíthatnak el újabb kifejezéseket, miáltal még nagyobb szókincsre tehetnek szert. Mindeközben megismerhetik a török színművészeket és filmeket, melyek segítségével változatos nyelvi fordulatokat is megtanulhatnak.

Olvasónapok

Azért, hogy diákjaink olvasási és megértési képességeit növeljük, külön olvasási programokat is szervezünk. A résztvevők saját szintjüknek megfelelően kialakított csoportokban gyakorolják az olvasást és sajátíthatják el az igényes török kifejezésmódokat.

Tanévzáró

Minden kurzusunk végén tanévzáró programot szervezünk, melynek során a tanfolyamokat elvégzőknek teával, kávéval és gyümölcstálakkal kedveskednek oktatóink.

Nyelvi Tábor

Diákjaink kedvence a nyelvi tábor. Az egy-, két- vagy háromnapos program során a résztvevők hiányosságait egészítjük ki és a mindennapi élethelyzetekben használt török nyelvre fókuszálunk. A belföldön vagy külföldön eltöltött program mindig nagyon hasznos és szórakoztató mindannyiunk számára.

 

Minden kedves törökül tanulni vágyót sok-sok

szeretettel, anyanyelvű tanárokkal, jó hangulatú

órákkal és igazi gőzölgő török teával várunk.

Térkép

Kapcsolat

 
1075 Budapest, Károly krt. 3/a (félemelet)

telefon: +36 70/549-0736

e-mail: dialogusnyelvstudio@gmail.com

facebook: facebook.com/toroknyelv

 

A felhasználói élmény fokozásának érdekében honlapunkon sütiket alkalmazhatunk. Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához.