Török nyelvi szintfelmérő tesztek

Két különböző szintű ingyenes online szintfelmérő teszt közül választhat: alapfokú és középfokú teszt. 

A tesztkérdések növekvő nehézségi fokozat alapján készültek, a kérdések előrehaladtával nehezednek. Kérjük, hogy minden kérdésnél csak egy helyes választ jelöljön be!

 

Alapfokú teszt

Ez a teszt a török nyelv terén csekély előképzettséggel rendelkező jelentkezők számára készült. 80 kérdésből áll és megközelítőleg 40-45 percig tart. Sok sikert kívánunk!

Tovább a teszthez

 

Középfokú teszt

Ez a teszt a középszintű török nyelvtudással rendelkező jelentkezők számára készült. 80 kérdésből áll és megközelítőleg 50-55 percig tart. Sok sikert kívánunk!

Tovább a teszthez

 

A szintfelmérő tesztekkel kapcsolatos általános tudnivalók

A teszt szabályai

Kérjük, hogy a teszt során szótárt és egyéb hasonló segédeszközt ne használjanak. Mivel a teszt növekvő nehézségi fokozattal készült, ezért kérjük, ha nem tudja a választ, hagyja a kérdést üresen, illetve fejezze be a tesztet. A találomra adott helyes válaszok megtévesztő eredményt adhatnak.

 

Értékelés

A teszt befejeztével a szintjének megfelelő értékelést kap, valamint a szükséges tájékoztatást és javaslatot a tanfolyam szintjével kapcsolatban.

Kérjük, jöjjön el nyelviskolánkba, ahol professzionális tanácsadást követően ingyenesen kipróbálhatja az Önnek megfelelő kurzust.

A teszt kitöltése önmagában nem számít jelentkezésnek. Amennyiben szeretne jelentkezni tanfolyamainkra, kérjük töltse ki a jelentkezés oldalon található űrlapot is.

A teszt kitöltése után szeretettel várjuk egy személyes kiértékelésre, a pontos szint megállapítására! 

 

 

Tanfolyami szintek

Dialógus Nyelvstúdió, a Közös Európai Nyelvi Referenciakeret (CEFR) ajánlásával.

elenleg tanfolyamainkon a következő 5 szinten oktatunk:  A1- A2- B1- B2- C1.

A tanfolyamok nehézségi szint szerint  4 csoportba vannak felosztva: Kezdő  (A1- A2), Alapfok (A3*B1-1*B1-2), Középfok (B2-1*B2-2) és Felsőfok (C1-1*C1-2* C1-3)

A következő táblázatban részletesen megtalálható az egyes tanfolyami szinteken elérhető nyelvi készségek hosszabb ismertetése. Az egyes tanfolyamok ideje 60 óra.

 

Minden kedves törökül tanulni vágyót sok-sok

szeretettel, anyanyelvű tanárokkal, jó hangulatú

órákkal és igazi gőzölgő török teával várunk.

Térkép

Kapcsolat

 
1075 Budapest, Károly krt. 3/a (félemelet)

telefon: +36 70/549-0736

e-mail: dialogusnyelvstudio@gmail.com

facebook: facebook.com/toroknyelv

 

A felhasználói élmény fokozásának érdekében honlapunkon sütiket alkalmazhatunk. Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához.