Tananyagok

Könyveink és tananyagaink

A régi történelmi múltra tekintő és a napjainkban már szinte mindenhol tanított török nyelvet mostanra megközelítőleg 220 millióan beszélik, ezzel a világ 5. legnagyobb beszélt nyelve. Mivel általában a szavakat törökül kiejtésük szerint írják, kevés benne a nyelvtani kivétel és könnyen megérthető a szabályrendszere, ezért meglepően könnyen tanulható nyelv.

Kedves diákjaink számára könyveinket és tananyagainkat különleges figyelemmel választottuk ki. Ezekben a hallgatás, a megfigyelés, az olvasás és írás egyaránt hangsúlyosan jelen van. Az órákon az Anadolu és Istanbul török nyelvcsomag anyagait használjuk. Emellett különféle tesztkönyveket és általános nyelvi ismétlő anyagokat is biztosítunk.

 

Az Anadolu és Istanbul Türkçe Öğretim Seti

Az Anadolu és Istanbul Türkçe Öğretim Seti a Közös Európai Nyelvi Referenciakeret útmutatásainak megfelelő, modern nyelvtanítási módszereket tartalmazó nyelvkönyvsorozat, amelynek segítségével könnyen elsajátítható a török mint idegen nyelv. A tankönyvek tartalma főként a már érettségivel rendelkezők tudásszintjéhez igazodik.

Tankönyveink

ANADOLU TÜRKÇE A1

ANADOLU TÜRKÇE A2

ANADOLU TÜRKÇE A3

İSTANBUL TÜRKÇE B1

İSTANBUL TÜRKÇE B2

İSTANBUL TÜRKÇE C1+

 

Minden kedves törökül tanulni vágyót sok-sok

szeretettel, anyanyelvű tanárokkal, jó hangulatú

órákkal és igazi gőzölgő török teával várunk.

Térkép

Kapcsolat

 
1075 Budapest, Károly krt. 3/a (félemelet)

telefon: +36 70/549-0736

e-mail: dialogusnyelvstudio@gmail.com

facebook: facebook.com/toroknyelv

 

A felhasználói élmény fokozásának érdekében honlapunkon sütiket alkalmazhatunk. Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához.